Hem » Medlem » Medlemsnytta

Medlemsnytta

Tillsammans blir vi starkare

SYF:s ändamål är att öka konkurrenskraften hos Svensk Ytbehandlings Industri. Ca 90% av branschen har valt att vara medlemmar i SYF. Övriga medlemmar är kemileverantörer, miljökonsulter med flera.

Vi ser gärna att även ert företag blir medlem.

Medlemsavgift

Medlemsavgiften uppgår till 500 kr per år. Serviceavgiften varierar beroende på bland annat antalet anställda inom ytbehandling. Lägsta avgift är f.n. 8 531 kr (2023) för upp till fem anställda.

Bli medlem

Medlemsförmåner

Nätverk
Flera gånger om året arrangerar vi olika sammankomster för möjlighet att nätverka med andra i ytbehandlingsbranschen. Alla evenemang är exklusiva för våra medlemmar, eller särskilt inbjudna personer.

Bli representerad
Som medlem finns du med i vårt register på hemsidan Hitta din ytbehandlare, som används frekvent av våra besökare.

Exklusiv information
Det kommer ny information inom branschen och mycket delar vi med oss under Om ytbehandling. Däremot har vi valt att erbjuda medlemmarna mer exklusiv information i vårt låsta medlemsarena.

Lagbevakning
Vi erbjuder lagbevakning till våra medlemmar vilket innebär att du kostnadsfritt får den hjälp med bevakning av miljö- och arbetsmiljölagstiftningen, som är relevant för just Din verksamhet.

Att köpa ytbehandling
Vi utvecklar och underhåller dokumentationen Att köpa ytbehandling som är en handledning för konstruktion med ytbehandling.

Utbildning
Som medlem erhåller du rabatt till utbildningen Certifierad Ytbehandlare.

Ytforum
Branschtidningen om ytbehandling ingår i ditt medlemskap.